Stalendoosje 11 suikerbonen (zonder verzending)

Lees zeker de volledige informatie voor je de bestelling plaatst.

4,50

Suikerbonen Papa Chocolat
Suikerbonen De Bock
Categorieën: ,

Beschrijving

We vinden het zeker een meerwaarde om vrijblijvend langs te komen in onze winkel. Hier hebben we ons volledig assortiment aan suikerbonen uitgestald staan voor jou!

Ga zelf aan de slag en combineer naar hartenlust. Zo maak je je perfecte geheel.

 

Is een bezoek aan onze winkel toch niet mogelijk? Dan kan je een stalendoosje aanvragen van maximum 11 kleuren suikerbonen. In dit stalenpakketje zit geen verzending inbregepen.

Wil je graag nog kleurenstalen van de doosjes ? Voeg deze dan zeker toe zonder verzending. De suikerbonenstalen kunnen NIET mee verzonden worden als je stalen van doosjes neemt met verzending inbegrepen omdat dit om een standaard envelop gaat. Kies dan voor suikerbonenstalen met verzending en stalen van doosjes zonder verzending.

 

Belangrijk:

  • De tinten van de suikerbonen kunnen afwijken per productie. Staar je dus niet blind op de tint die je ontvangen hebt. De kleur zal ongeveer hetzelfde blijven, maar kan donkerder of lichter zijn.
  • TIP: Zo veel te sneller je je effectieve bestelling plaatst, zo veel te meer kans dat je bonen ontvangt van dezelfde batch als in je stalendoosje.
  • De suikerbonen komen uit onze stalenflesjes die in de winkel gepresenteerd staan. Ze werden dus al aangeraakt door ons en door klanten. Ze zijn helaas niet geschikt om te proeven.
  • Kies enkel echte suikerbonen, pralinébollen, snoepjes… kunnen niet toegevoegd worden.

 

Wat moet je doen?

  • Geef maximum 11 kleuren suikerbonen door in het juiste vakje ‘Papa Chocolat’ of ‘De Bock’.

 

Wat zal je ontvangen: 

  • 1 balkvormig doosje PVC gevuld met maximum. 11 bonen naar wens
  • geen verzending (voeg dus deze stalen toe aan de rest van je bestelling met verzending of kom ze afhalen)